Tarieven

Intakegesprek: 65 euro Individueel gesprek (45 minuten): 60 euro (bij Chloë Goetinck bedraagt het gesprek 65 euro). Gezinsgesprek/relatiegesprek (1h15): 100 euro
Bij therapie aan huis wordt er een verplaatsingskost aangerekend. Indien u een afspraak niet aanwezig kan zijn, wordt u verwacht minimum 48h op voorhand telefonisch te verwittigen (geen mail noch sms). Bij geen of laattijdige verwittiging wordt de sessie aangerekend.

Terugbetaling

Consultaties kunnen gedeeltelijk terugbetaald worden door het ziekenfonds.  De tarieven voor terugbetaling variëren volgens ziekenfonds en leeftijd. Neem contact op met uw ziekenfonds en vraag naar informatie omtrent “terugbetaling psychotherapie”. Ook sommige extra-legale verzekeringen van bedrijven en overheden voorzien in gedeeltelijke of volledige terugbetaling.  Indien u recht heeft op terugbetaling, gelieve het terugbetalingsdocument mee te nemen op uw consulatie. Wij doen het nodige zodat u van uw terugbetaling kunt genieten. Om de kwaliteit van de zorgverlening te garanderen leggen de ziekenfondsen en verzekeringen een aantal criteria vast waaraan de therapeut dient te voldoen.  Onze therapeuten bezitten de nodige kwalificaties en hebben een overeenkomst met de mutualiteit om u terugbetaling te verzekeren.

Stel gerust uw vraag

Maak een afspraak

Inschrijven