Workshops

Workshop UNPLUG


oktober-november 2018

Workshop Unplug wordt georganiseerd door
PsyBrugge en Praktijk voor Relaxatietherapie

Inschrijven nu mogelijk!

Stress, vermoeidheid, spanningsklachten, piekeren, slecht slapen, verstoorde ademhaling, angstig, prikkelbaar, burnout?
PsyBrugge en de Praktijk voor Relaxatietherapie bieden een workshop aan van vijf sessies waar aandacht zal besteed worden aan de oorzaken en effecten van stress.

LEES MEER >

04/05/2018: FOTO’S!! Wat wil je nog meer weten over relaties? – Een ontmoeting in de huidige huiskamers

Chloë Goetinck en Peter Lenaerts, psychologen en systeemtherapeuten uit de praktijk PsyBrugge, ontvangen op vrijdag 4 mei in de huiskamer 
Prof Dr. Dirk De Wachter en Dr. Jan Olthof.

Bekijk de foto's.

LEES MEER >

Kan een relatie zonder seks(ualiteit)?

Chloë Goetinck en Peter Lenaerts, psychologen en systeemtherapeuten uit de praktijk PsyBrugge, ontvangen Suzan Langenberg (dr.in de filosofie, historica en seksuoloog) en Heleen Debruyne (journalist, geschiedkundige, radiomaker en schrijfster).


In deze workshop komen vier uiteenlopende sprekers hun visie geven op het onderwerp of een relatie zonder seks(ualiteit) kan. En wat is dat dan seks en seksualiteit, en ‘aimance.’? Hoe kunnen we in deze huidige tijd nadenken over dit onderwerp?


Verschillende vragen vanuit verschillende invalshoeken komen aan bod en kunnen met deelnemers en/of de workshopgevers onderling besproken worden.


De workshop is interactief opgevat met respect voor ieders vraag tot deelname of voor degene die een meer luisterende plaats willen innemen.


Er wordt illustratief gewerkt met filmfragmenten, kunst, citaten en vraagstellingen.LEES MEER >

Wat wil ik nog meer weten over relaties?

Onderzoek toont aan dat 1 op de 3 koppels vandaag scheiden, 1 op de 2 die vandaag trouwt zal ooit scheiden, er zijn meer singles dan ooit, veel meer mensen wonen in een nieuwsamengesteld gezin dan een kerngezin, er zijn heteroseksuele relaties, maar ook homoseksuele en biseksuele, en polyamoureuze. Er bestaat heel veel onzekerheid en twijfels over het aangaan en het behouden van een relatie. 
De complexiteit die gepaard gaan met deze zaken kan besproken worden in de workshop “Wat wil je nog meer weten over relaties?”.

LEES MEER >

Stel gerust uw vraag

Maak een afspraak

Inschrijven